Feiring Nord er en av Nord-Norges største pukk- og grusleverandør.

Gunnar Holth Grusforretning har kjøpt Feiring Nord

Publisert

Kongsvinger-baserte Gunnar Holth Grusforretning AS har kjøpt opp samtlige aksjer i Feiring Nord AS, en ledende leverandør av pukk og grus i Troms-regionen. Kjøpet trådte i kraft i går.

Gunnar Holth Grusforretning AS (GH) har administrativ base og verksted på Kongsvinger. Av de ansatte i selskapet er cirka en fjerdedel ansatt lokalt ved anleggene, mens resten pendler til anlegg over hele landet. GH er et familieselskap som fremdeles eies og drives av familien Holth. Idag drives bedriften av andre generasjon Holth, og eierskapet er fordelt mellom andre og tredje generasjon.

HØYT OPPE PÅ SOMMERFEST: Rune Lundgren fra KIL Fotball flankeres av Per Gunnar Dalløkken og Ole Martin Tronstad, begge fra Gunnar Holth Grusforretning.

Feiring Nord

Feiring Nord, tidligere North Rock, ble etablert i 2009 med formål om å bygge en solid regional leverandør av pukk og grus til Troms- og Finnmarksregionen. Feiring overtok hundre prosent av aksjene i 2017 og har siden bygget det ut til å bli en av regionens største pukkleverandører. Feiring Nord har fem ansatte og en omsetning på cirka 40 millioner kroner i 2022. Selskapet har avdelinger på Vannøya i Karlsøy kommune og på Skattøra i Tromsø. 

Nord-Norges største pukkressurs

Feiring Nord har lykkes med mye siden oppstarten og takket være dyktige ansatte og lojale kunder, heter det i en pressemelding fra Feiring. 

Pukkverket på Vannøya er Nord-Norges største regulerte pukkressurs, og har vært foretrukket i markedet på grunn av sin gode kvalitet og lave egenvekt. 

– Vi er stolte over den reisen vi har hatt med våre ansatte og kunder i Feiring Nord. Nå som selskapet har befestet sin posisjon og går over i en ny fase, er vi glade for at det er GHG som overtar stafettpinnen. GHG er en solid aktør med en sterk tilstedeværelse i Nord-Norge og har de beste forutsetningene for å drive virksomheten i nord videre. Jeg føler meg trygg på at ansatte og kunder vil bli godt ivaretatt av Gunnar Holth Grusforretning, sier Knut Ollendorff, daglig leder i Feiring Bruk.

Kilde: Pressemelding fra Feiring Bruk