Årets lærebedrift kåres på Arctic Entreprenør 24.januar 

Letnes AS er blant de nominerte til Årets lærebedrift 2023

Hvem blir årets lærebedrift?

Publisert

Årets Lærebedrift kåres på Arctic Entrepreneur 24. januar. Blant de syv nominerte står Letnes som tilbyr opplæring i anleggsgartnerfaget. 

– Det er mange gode lærebedrifter i region Midt, men i år er det rett og slett ingen andre som når opp på dette nivået! Derfor har Letnes AS blitt nominert til Årets lærebedrift igjen, selv om de var en av kandidatene for fire år siden. Det sier opplæringskonsulent Jan Vidar Rønning i Opplæringskontoret for anleggs- og bergfagene (OKAB)  til Anleggsmaskinen. 

Felles for de syv kandidatene er at de tar godt vare på lærlingene sine og står dem bi i tykt og tynt - en av dem har til og med latt lærlingen flytte hjem til seg! De er også opptatt av rekrutteringen til bransjen. 

De syv kandidatene er: Taraldsvik Maskin AS, Mellemstrand AS, AS Birkeland Entreprenørforretning, Huser Entreprenør AS, Ole Bertil Reistad, Hæhre Entreprenør AS og Letnes AS.  Du kan lese om hvordan de alle utmerker seg som eksellente lærebedrifter her i artiklene fra Anleggsmaskinen.

Bak kåringen står Maskinentreprenørenes Forbund som uttaler at de arrangerer kåringen for å gjøre ekstra stas på bedrifter som har utmerket seg spesielt når det gjelder oppfølging av lærlinger og lærekandidater. 

Kunnskapsminister Kari Nessa Nordtun kommer på Arctic Entrepreneur for å kåre vinneren onsdag 24. januar kl. 15.30.