Våryr messe på Lillestrøm
BLOMSTERGLADE VENNINNER: Veronica Sørlie (til venstre) og Susanne Hansson var på pletten med en gang messen åpnet i formiddag. Nå gleder de seg til å få blomstene på plass i drivhuset.

Våryr messe på Lillestrøm

Startskuddet har gått for årets blomstrende inspirasjonskilde – Hagemessen. Her finner du alt du trenger enten du har grønne fingre eller ikke – er proff eller glad amatør.

Tekst og foto: Eva Alnes Holte

I forrige uke var Utemiljø på messeområdet og så elever fra Hvam, Kjelle og Stovner videregående skoler jobbe med å lage en designhage i regi av Hagespesialisten. Leverandører er Asak Miljøstein, Altaskifer, Rocks of Norway og Sigvartsen Steinindustri.
I dag kunne vi se resultatet – og ja, det ble en wow-hage, akkurat som de ønsket. Vi ble imponerte, både over det nydelige uterommet og over elevenes store innsats.

Forrige uke. Her skal det lages designhage.

Wow! Se hvor fint det ble!

I Villaveien som fører opp til designhagen møter vi to blide, blomsterglade venninner. Tidlig på formiddagen har de allerede rukket å fylle handlekurven. Men de er ikke ferdige ennå. – Vi er her nesten hvert år, sier de.

Litt lenger nede i gata ser vi Blomster-Finn, frisk igjen etter alvorlig sykdom og i strålende humør – som alltid på hagemessen.
– Kom dere ut, endelig er våren her! sier han.