Traktortrekning på Valentinsdagen
– Det er utvilsomt noe magisk med det bonderomantiske, mener Petter og Vendela. (Foto: Nova Vista)

Traktortrekning på Valentinsdagen

For kort tid siden kunngjorde Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom at de sammen med Kubota er på jakt etter et gifteklart bondepar. Nå, noen uker senere, har nesten 100 gifteklare bønder meldt sin interesse om å bli med på Traktorbryllupet. 

Tekst: Eva Alnes Holte.

Det er fortsatt mulig å melde seg på, men det haster, sier Kjetil Nilsson, daglig leder i Nellemann Machinery som er Kubota-forhandler i Norge.

– Vi har begynt å se på de påmeldte, og det er utrolig hvor mange engasjerte og bra bønder som har meldt seg på. Det er bønder fra hele landet, så utvelgelsen blir ikke lett, sier han.

Får en Kubota M6 i bryllupsgave

Bakgrunnen for Traktorbryllupet er at Nellemann Machinery sammen med Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom ønsker å gi bort en Kubota M6 til et heldig bryllupspar. Eller det vil si at de får en traktor til fritt bruk et helt år. På spørsmål om hvorfor Petter Pilgaard synes Traktorbryllupet er viktig å være med på, sier han at han og Vendela er et godt eksempel på det å finne lykken.

– Se på oss. Vi fant kjærligheten på Farmen. Hadde vi ikke møttes der, hadde jeg sannsynligvis aldri blitt kjent med Vendela. Det utvilsomt noe magisk med det bonderomantiske. Kan vi bidra til en litt bedre start for et bondepar som skal love å elske og ære hverandre, så skal vi selvsagt bidra, sier han.

Tidenes bryllupsgave

Traktoren bryllupsparet «får» til fritt bruk i ett år, er en Kubota M6-142. Er du en gifteklar bonde, og kan tenke deg å melde interesse for den unike bryllupsgaven, så finner du informasjon og påmeldingsskjema på www.traktorbryllupet.no. Men det haster!

For ytterligere informasjon, kontakt:

Petter Gjelsnes, pressekontakt, telefon 930 87 827

petter@novavista.no