Tips oss om spennende utemiljø-prosjekter

Tips oss om spennende utemiljø-prosjekter

I sommer vil Utemiljøs redaktør Bjørnhild og fotograf Tore Fjeld reise rundt i Norge på jakt etter nye og spennende utemiljøer. Vet du om noen? Tips oss!

Tekst: Bjørnhild Fjeld Foto: Tore Fjeld

Vi som lager Utemiljø på papir og nett vil gjerne lage artikler og reportasjer som er både interessante og inspirerende for deg som jobber i bransjen. Men for å få til dette, trenger vi hjelp fra leserne.

Vi er interessert i tips om alle mulige prosjekter.

Jobber du med et spennende utemiljø-prosjekt som kan bli til fine bilder i bladet? Send oss et tips på epost bjornhild@tastatore.no så kan det hende vi kommer på besøk i sommer.

Vi er interessert i alle mulige prosjekter, fra små privathager til store offentlige anlegg. Det trenger heller ikke å være helt ferdig, de mest spennende foto-motivene dukker ofte opp underveis i prosessen.

Vi besøker gjerne et prosjekt som ikke er ferdig.

Å få prosjektet ditt vist fram i bladet Utemiljø og på disse nettsidene, vil være positivt for din bedrift eller virksomhet. Alltid fint å kunne vise fram noe man er stolt av.

Det er ikke sikkert vi rekker å besøke alle – men kanskje du kan ta egne bilder og sende oss? Det setter vi stor pris på.

God sommer!