Park og anleggsmessen arrangeres 4. – 5. november 2021

Park og anleggsmessen arrangeres 4. – 5. november 2021

Rett før pinsen kom gladmeldingen fra myndighetene: Vare- og handelsmesser gjenåpnes, og med det arrangeres også Park og anleggsmessen som planlagt.

Velkommen til Norges viktigste møteplass for park- og anleggsbransjen
Park og anleggsmessen er Norges ledende fagmesse for alle som jobber i park- og anleggsbransjen. På messen samles et bredt spekter av utstillere av det siste innen maskiner, redskap og utstyr. Det siste av utstyr til parker, lekeplasser og grøntanlegg, idrettsanlegg, golfbaner og gravplasser er også å finne på messen. Den arrangeres årlig, men måtte i fjor avlyses på grunn av koronapandemien.  Hos arrangøren stod jubelen i taket når beskjeden fra myndighetene kom.

  • Det var er helt fantastisk beskjed å få! Jeg tror taket løftet seg når den kom. Nå har vi den forutsigbarheten vi trenger, og er veldig klar for å åpne dørene til høsten. Vi har mye ta igjen etter fjorårets avlysning, så årets messe kommer til å ha mye bra å by på, sier Marit Sagen, prosjektleder for Park og anleggsmessen.

Trygg møteplass
Samtidig som regjeringen lanserte gjenåpningen av vare- og handelsmesser, ble det stilt krav til smittevernet på arrangementene. Disse handler blant annet om en meters avstand mellom besøkende, god hygiene, forhåndsregistrert inngangsbilletter og vakthold. Park og anleggsmessen støtter kravene til smittevern.

  • Vi er helt enig i kravene som stilles, og er godt forberedt på å gjennomføre tiltakene. Bransjen har allerede lagd en smittevernsveileder sammen med Standard Norge. Nå blir det messe, og det skal bli både trygt, givende og veldig gøy, sier Sagen.

Park og anleggsmessen arrangeres 4. – 5. november 2021 på Norges Varemesse i Lillestrøm.