Park og anleggsmessen 25. – 26. november er avlyst

Park og anleggsmessen 25. – 26. november er avlyst

Det var lenge håp om at Park og anleggmessen skulle kunne arrangeres etter planen 25. til 26. november – men arrangørene ser dessverre ingen annen utvei enn å avlyse.

Park og anleggsmessen er Norges ledende fagmesse for alle som jobber i park- og anleggsbransjen. Fagmessen arrangeres årlig på Norges Varemesse, men årets messe er altså avlyst.

– Vi har i det lengste jobbet for at vi skulle klare å gjennomføre en trygg messe for både utstillere og besøkende i høst. Men, vi vurderer nå at smittefaren i samfunnet fortsatt vil være betydelig fremover, sier Liv Kindem, kommersiell direktør i Norges Varemesse.

Årsaken til at de går ut med avlysningen allerede nå, er at utstillingene krever planlegging og bestilling av utstyr i god tid før messen.

– Til tross for at vi i lang tid har jobbet med å legge til rette for godt smittevern og en trygg gjennomføring av arrangementet, ser vi oss dessverre nødt til å avlyse. Våre messer samler et stort publikum og for oss er det avgjørende at arrangementene skal være trygge for både utstillere og besøkende. Selv om en avlysing ikke er en enkel beslutning å ta, er det viktig at vi bidrar til å holde smittesituasjonen under kontroll. Sikkerheten vil alltid kommer først hos oss, sier Kindem.

Så får vi alle håpe at situasjonen er annerledes i 2021, og vi alle kan samles til Park og anleggsmesse 4. og 5. november 2021.

HER KAN DU SE BILDER OG LESE OM HVA SOM SKJEDDE I 2019