LOG har fått nye nettsider og nettbutikk

LOG har fått nye nettsider og nettbutikk

LOG AS lanserte nylig sin nye nettbutikk der du kan bestille varer fra hele sortimentet på over
15 000 produkter.

Tekst: Bjørnhild FjeldFoto/illustrasjon: LOG.no

LOG fyller 90 år i år og er en kjent merkevare for alle som jobber i gartneri og park- og anleggsbransjen. De feirer jubileet med å lansere nye nettsider med en ny og forbedret nettbutikk.

– Dette er i praksis den første reelle nettbutikken med et totalsortiment innenfor park og anlegg, sier Berit Johanne Moen, avdelingsleder LOG Utemiljø.

I LOG sitt sortiment finner du blant annet utemøbler, sykkelstativer, avfallsbeholdere, belysning, utstyr til planting, vinterprodukter og alt av driftsmidler, redskap og utstyr for gartneridrift.

Les også: Hagebelysning for «dummies»

Det er et imponerende utvalg i denne nettbutikken. Du får grei informasjon om forventet levering.

Kun for bedriftskunder

Nettbutikken er kun for bedriftskunder, privatpersoner må fortsatt handle LOG-varer fra sitt lokale hagesenter eller andre forhandlere. Men alle som har et organisasjonsnummer kan opprette bruker og bestille varer i nettbutikken.

– Vår ambisjon er å gjøre hverdagen enklere for norske aktører innen park og anlegg. Her kan anleggsgartnere/utøvende aktører finne frem til aktuelle produkter, hente ned FDV og annen dokumentasjon, og selvfølgelig også handle enkelt, forteller Moen.

Landskapsarkitekter/beskrivende aktører kan på samme måte bla i mange aktuelle produkter og referanser, samt laste med 3D-filer (CAD, DWG, etc) til sine prosjekter/tegneprogrammer.

Tilpasset mobil og nettbrett

Utviklerne av nye LOG.no har gjort sitt beste for å tilpasse nettbutikken til kundenes travle hverdag. Nettbutikken er tilrettelagt for smarttelefon og nettbrett, sånn at du fint kan bestille varer via mobilen når du har en ledig stund.

– Vi har forsøkt å gjøre det så lett som mulig å finne frem til riktig produkt. På forsiden kan du velge blant seks hovedkategorier, som igjen er delt opp i underkategorier, sier Moen.

Du kan også søke etter et produkt hvis du synes det er enklere, søkefeltet ligger øverst på siden.

Dersom du har handlet i den gamle nettbutikken til LOG er det bare å logge inn med det gamle passordet – nye kunder må registrere seg. Betaling skjer som tidligere pr faktura med 20 dager kreditt.