PERFEKT MATCH: Dette er virkelig en perfekt match, sier Yvette Henshall-Bell, President Europe, Forest & Garden Division i Husqvarna.

Husqvarna samarbeider med Liverpool Fotball Club

Husqvarna har innledet  samarbeid med Liverpool Football Club.  Som en del av den flerårige globale avtalen vil Husqvarna bli den offisielle partner for vedlikehold av banen til fotballklubben, det første partnerskapet i sitt slag for begge parter.

Husqvarna vil utgjøre en sentral rolle i å skape og opprettholde optimale baneforhold på elitenivå, både under kamp og trening.

Pressemelding fra Husqvarna

Liverpool Fotball Club (LFC) har siden 2021 brukt Husqvarnas robotgressklippere til å vedlikeholde  grøntområdene på banene ved AXA Training Centre og AXA Melwood Training Centre.

Partnerskapet innebærer at Husqvarnas utstyr og  løsninger vil bli brukt i LFCs daglige rutiner og banevedlikehold. Husqvarna vil utgjøre en sentral rolle i å skape og opprettholde optimale baneforhold på elitenivå, både under kamp og trening.

Når ut til 400 millioner tv-seere

LFC vil bidra til å styrke Husqvarnas globale profil gjennom skreddersydd innhold og aktiveringer ved bruk av sine prisbelønte sosiale plattformer, som til sammen har 186 millioner følgere globalt. I tillegg vil Husqvarnas merkevare også vises på de digitale LED-tavlene under kamper, og nå over 400 millioner TV-seere per sesong rundt om i verden, noe som øker Husqvarnas synlighet og kjennskap på et globalt nivå.

-Vi er utrolig glade for partnerskapet med Liverpool FC, en globalt anerkjent og prestisjetung institusjon som også deler våre verdier, innovative tilnærming og engasjement for bærekraft. Det er virkelig en perfekt match! Sammen skaper vi enestående opplevelser for fans og kunder over hele verden, sier  Yvette Henshall-Bell, President Europe, Forest & Garden Division, i en pressemelding fra Huaqvarna.