Gratis nettkurs innen ADK og prosjektledelse
Vea kjører i gang med gratis fagkurs innen prosjektledelse og ADK1 for anleggsbransjen. (Foto Kjetil Flugund/Vea)

Gratis nettkurs innen ADK og prosjektledelse

Norges grønne fagskole Vea tilbyr gratis nettkurs i ADK og prosjektledelse for ansatte i full jobb i anleggsbransjen, permitterte eller arbeidsledige.

Kursene har digitalt oppstartsmøte 13. februar og 30.mai. Søknadsfristen er 1. februar.

Prosjektledelse for anleggsbransjen

Digitalt oppstartsmøte er fra kl 18-19. Kurset er spesialtilpasset ansatte i anleggssektoren og finansieres av partene i arbeidslivet i samarbeid med regjeringen. Innholdet i kurset er utviklet med utgangspunkt i fagskolestudiet Ledelse i maskinentreprenørfaget og emnet Praktisk prosjektledelse. Lærer på kurset er Odd Hugo Gauslaa som vil gi veiledning underveis på nettkurset.

Kurset gjennomføres i perioden 13. februar til 25. mars 2023. Eksamensformen er en elektronisk flervalgseksamen hvor du krysser av for riktig svaralternativ og du gjennomfører den når det passer for deg i løpet av uke 13.

Les mer om kurset her: Gratis kompetanseheving for anleggsbransjen – Norges grønne fagskole Vea.

Vea kjører i gang med gratis fagkurs innen prosjektledelse og ADK1 for anleggsbransjen. (Foto Kjetil Flugund/Vea)

ADK 1

Vea holder to kurs i ADK1 gjennom Norsk Rørsenter i Drammen. Begge kursene er nettbaserte. Digitalt oppstartsmøte for kurs 1 er 13. februar fra kl 18.30 til 20.00. For kurs 2 er det digitale oppstartsmøte 30. mai fra kl 18.30 til 20.00.

Det vil bli praktiske øvelser i Norsk Rørsenters lokaler.

Kuret gjennomføres i tråd med ADK1 læreplanen og læringsutbytter hentet fra fagskolestudiet Sirkulær disponering av vann. Kursene finansieres gjennom direktoratet for høyere utdanning og kompetanse.

Les mer om kurset her: Gratis kompetanseheving innen ADK1 – Norges grønne fagskole Vea (vea-fs.no)