Frostfrie vannslanger til utendørs bruk

Frostfrie vannslanger til utendørs bruk

Det er mange som kjenner til problemene som kommer med å frakte vann fra A til B i minusgrader. Nå har Dia Proff Norge AS lansert frostfrie vannslanger som kan brukes helt ned til minus 30 grader.

Tekst: Bjørnhild Fjeld Foto: Dia Proff Norge AS

Har du hatt behov for å bruke vannslange i vinter, har du helt sikkert lurt på hvorfor det ikke finnes frostfrie vannslanger. Men nå gjør det faktisk det! Dia Proff Norge har nylig lansert en serie profesjonelle frostfrie vannslanger, for frostfritt vann hele året.

LES OGSÅ: Permeable dekker gir tidligere frostfritt underlag

Trenger du en lang, frostfri vannslange? Denne får du opp til 25 meter, og de kan seriekobles.
Trenger du en lang, frostfri vannslange? Denne får du opp til 25 meter, og de kan seriekobles.

De frostfrie vannslangene kommer i lengdene 3, 7,5, 25 meter – samt 25 meter for seriekobling. Hvordan kan de være frostfrie, lurer du sikkert på: Jo, det er fordi de har en integrert selvregulerende varmekabel. Forsåvidt det samme prinsippet som også kan brukes i takrenner.

Solide og synlige

De oransje slangene er godt synlige i snøen, slik at de ikke så lett blir overkjørt. Og hvis uhellet skulle være ute så er de laget med tanke på utendørs bruk, i slitesterkt PVC.

Gjengene er 3/4″ som er standard på alle utekraner i Norge.

Dia Proff Norge AS er eneste leverandør i Norge som tilbyr frostfrie uteslanger, og de ser for seg bygg og anlegg, gårdsdrift, kennel, festivaler og messer, oppdrettsnæring og fiskeindustri som bransjer som kan ha nytte av dem. Produktene kan både kjøpes og leases.

LES OGSÅ: Hvem har ansvar for snøras fra taket?