Buer og bump i Bøler Betongpark
Snart vil det være folksomt her på Bøler Betongpark som skal være oppe for elevene på Bøler skole og for andre i lokalmiljøet. (Foto: Betongpark AS.)

Buer og bump i Bøler Betongpark

Bøler Betongpark er en ny skatepark i Oslo. Parken er en forlengelse av Bøler skole så nå kan elevene bare glede seg til å skate i friminuttene. Flere aktiviteter kommer til etter hvert i parken som også skal være åpen for andre i Oslo.

Onsdag i forrige uke åpnet ordfører Marianne Borgen aktivitetsparken med lokale artister, kjente skatere, Grlshed, Egil Hegerberg til stede.

Parken ble bygget av Betongpark som har bygget over 100 skate- og aktivitetsparker.

Aktivitetspark for alle

Bøler Betongpark er en ny skatepark på Bøler i Oslo. Den ble støpt ferdig høsten 2021. Skateparken er på ca 500 m2, med buer, vulkan bump, trapp, Rails, ledges og en slappy curb. Samt en 123 meter lang rullebane spesielt for sparkesykler og Bmx.

Bølerparken er for hele lokalbefolkningen, ikke bare de som holder til på Bøler. Etter hvert skal det komme flere aktivitetstilbud i den nyåpnede parken, som klatring, turn-anlegg, flere sosiale soner, ballbane som kan islegges om vinteren og en platting til sceneaktiviteter.

Betongparken på Bøler har både en skateramp og en egen bane for rullende aktiviteter. Tanken er at rullebanen også kan benyttes av brukere med for eksempel rullestol.

Kilde: Nordstrand Blad.

Les også om den nye aktivitetsparken på Sørlihavna som åpner neste torsdag