Bimo AS med norsk agentur på Cleanfix

Bimo AS med norsk agentur på Cleanfix

Firmaet Bimo AS på Strømmen utenfor Oslo fikk nylig avtale om norsk agentur på automatiske gulvvaskemaskiner fra det sveitsiske varemerket Cleanfix.

Tekst: Bjørnhild Fjeld

Bimo AS er fra før av forhandler av blant annet profesjonelle feiemaskiner fra Dulevo og gulvvaskemaskiner fra Comac. Nå utvider de sin produktportefølje med produktene fra Cleanfix.

Cleanfix produserer og selger utstyr for profesjonell rengjøring og er ikke et unntak fra den velkjente sveitsiske kvaliteten, ifølge Bimo AS. Mesteparten av delene lages på fabrikken i Sveits og gjennomgår en nøye kontroll før de monteres.

Porteføljen av produkter er fra støv- og vannsugere, poleringsmaskiner, feiemaskiner og gulvvaskemaskiner.

LES OGSÅ: Kubota åpner senter ved Lillestrøm

Innenfor automasjon var Cleanfix først ute i verden med sin automatiske vaskemaskin i 2009. Denne hadde modellnavnet Cleanfix Robo 40. En videreutvikling av dette produktet har ført til dagens prisvinnende produkt som har navnet RA660 Navi.

– Dette er en selvstyrende vaskemaskin som er kjent for sitt kompakte design og enestående vaskeresultat. Enkel installasjon, velfungerende i drift og kort tilbakebetalingstid for kunden har gjort RA660 til en suksess over hele verden, forteller daglig leder Hans Kristian Rønning i Bimo AS.

– Bimo ser frem til å tilby kundene og det norske markedet produktene fra Cleanfix og ikke minst et fullverdig automatisk alternativ for rengjøring. Med Bimo sin lange erfaring innen maskinelt renhold vil samarbeidet med Cleanfix, deres innovasjon og særegne kvalitet styrke Bimo sin posisjon i det norske markedet. Produktene vil være tilgjengelige for de norske kundene i starten av 2020, opplyser Rønning.