Bestem deg i dag – søk i morgen!

Bestem deg i dag – søk i morgen!

I dag legges det ut lister over ledige studieplasser på fagskoleutdanningene. Norges grønne fagskole – Vea har ledig plass på disse to studiene: Planteinstallasjoner i innerom og Hageplanlegging på Mære i Trøndelag.  Her er det førstemann til mølla som gjelder.

Tekst: Eva Alnes Holte

25. mai kl. 09.00 kan du søke på ledige studieplasser på fagskolen. Det er løpende opptak til de ledige plassene. Det vil si at du må søke så raskt som mulig fra 25.mai. Dersom det er flere søkere enn ledige studieplasser, vil ikke alle få tilbud om studieplass. Det er de første som har søkt som blir vurdert for tilbud. Husk å sjekke hva som er opptakskravet til utdanningen, og legg ved relevant dokumentasjon.
Lista over ledige studieplasser blir oppdatert jevnlig. Nye tilbud kan bli lagt ut, dersom noen takker nei til studieplassen. Les mer her: Samordna opptak, ledige studieplasser

– Vi tar imot søknader på restplasser, helt til alle studietilbud for høsten 2022 er fulltegnet, sier Grethe Busterud på Vea.

Ledige studier på Vea

Planteinstallasjoner i innerom er et deltidstudium over to år. – Dette er en spesialutdanning for gartnere, anleggsgartnere, blomsterdekoratører og de som jobber med arkitektur og innredning, sier Busterud. – Studiet er en ettertraktet utdanning som gir gode muligheter for jobb og oppdrag senere.

Hageplanlegging på Mære i Trøndelag er et deltidsstudium over et år med åtte samlinger, hver på tre dager.
Dette er også en ettertraktet utdanning med gode muligheter for jobb og oppdrag, sier Busterud.