– Sertifiseringen viser at vi er en seriøs bedrift som setter kvalitet og miljø i fokus, sier Stig Warsla, gruppeleder kvalitet, HMS, miljø og lean, og Petter A. Vistnes, administrerende direktør i Agaia – her med beviset på at anleggsgartnerentreprenøren er ISO-sertifisert 9001 og 14001.

Agaia er ISO-sertifisert

Agaia er blitt sertifisert innen kvalitets- og miljøledelsessystemene ISO 9001 og ISO 14001. – Standardiseringen av arbeidsprosessene vil også skape forutsigbarhet for våre ansatte, sier administrerende direktør  Petter A. Vistnes i Agaia.

Anleggsgartnerselskapet, som er Norges største, jobber kontinuerlig med sitt forbedringsarbeid, heter det i en pressemelding fra Agaia. 

Kvalitet, kundetilfredshet og bærekraft

Det har nå resultert i sertifisering innen ISO 9001, som handler om å møte krav til kvalitet og kundetilfredshet, og ISO 14001 som legger vekt på at virksomheten skal redusere belastningen på miljøet.

 – For oss som selskap er dette viktig av mange grunner. Agaia har som mål å sette standarden for en bærekraftig fremtid, og i dette arbeidet vil sertifiseringene sette oss bedre i stand til å jobbe systematisk med kontinuerlig forbedring av arbeidsprosessene våre, sier Stig Warsla, gruppeleder for kvalitet, HMS, miljø og lean i Agaia.

Han har ledet sertifiseringsarbeidet hos anleggsgartnerentreprenøren, som til daglig jobber med å utvikle, bygge og vedlikeholde alle typer utomhusanlegg. Revisjonen har vært utført av Kiwa som upartisk aktør.

Standardisering gir forutsigbarhet

 Agaia har for tiden flere store pågående kontrakter, blant annet på Regjeringskvartalet, nye Drammen sykehus og Skårerparken. Selskapet bygger også mindre og mellomstore anlegg. Skjøtsel og vedlikehold utgjør en betydelig del av virksomheten.

 – Standardiseringen av arbeidsprosessene vil skape forutsigbarhet for våre ansatte og gi oss en større mulighet for å skape ett felles Agaia med samme kultur, kompetansekrav og helhetlig styring av operasjonen vår. For kundene og samarbeidspartnerne våre betyr dette at de har med en åpen, seriøs og pålitelig aktør som vil levere prosjekter og tjenester av høy kvalitet, sier administrerende direktør Petter A. Vistnes i Agaia.

Norges største

Agaia er, med nærmere 500 medarbeidere i høysesong og en årsomsetning på cirka 750 MNOK, Norges største anleggsgartnerentreprenør. Agaia er totalleverandør innen utvikling, bygging, ombygging og vedlikehold av alle typer utomhusanlegg.

Selskapet, som frem til 2021 het Steen & Lund, har i over 40 år jobbet med å skape utemiljøer. Årlig gjennomføres hundrevis av prosjekter for privat og offentlig næringsliv.

Kilde : Pressemelding fra Agaia