Anleggsgartnermester på catwalken i Bergen

Anleggsgartnermester på catwalken i Bergen

GJØR BERGEN BY VAKRERE: Stein Wikholm gikk de 60 meterne over catwalken under åpningen av Festspillene. (Foto, skjermbilde: Brosteinsentusiasten Stein Wikholm).

Da Festspillene i Bergen åpnet 24. mai, gikk «vanlige» folk over catwalken og ble hyllet av publikum og kongehuset ved Kong Harald og Dronning Sonja. En av dem som fikk æren av å medvirke under åpningen var anleggsgartnermester Stein Wikholm.

Se video av Stein Wikholm på catwalken her.

What Is the City but the People? var tittelen på årets åpningsforestilling. Denne forestillingen hadde urpremiere I Manchester I 2017, hvor regissør Richard Gregory jobbet sammen med et lokalt, skreddersydd kunstnerisk team for å vise byens historie, følelse og sjel fortalt ved hjelp av befolkningen i byen.

I år var det så Bergen sin tur til å få historiene og følelsene brettet ut ved hjelp av drøyt hundre ulike bergensere. En av disse var altså Stein Wikholm – wikholm.no

Som nummer 17 i rekken klatret han opp på catwalken i sør og vinket seg 50-60 meter framover før han snudde og tok samme turen tilbake.

Norske anleggsgartnere, miljø- og landskapsentreprenører – NAML – var til stede og dekket begivenheten.

NAML-nytt gratulerer både Festspillene i Bergen og Stein Wikholm med en vel gjennomført åpningsseremoni.

Festspillene avsluttes 7. juni.

Kilde: NAML-NYTT